ΚΟΣΜΟΣ

Το 55% θέλει άμεσα ειρηνευτικές συνομιλιές

Μόνο το 25% των Ρώσων θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Απόρρητη δημοσκόπηση των μυστικών υπηρεσιών του Κρεμλίνου αποκαλύπτει ο Guardian - Το 55% θέλει άμεσα ειρηνευτικές συνομιλιές.

Απόρρητη έρευνα που διεξήγαγε το Κρεμλίνο, δείχνει ότι το 55% των Ρώσων πολιτών επιθυμεί να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το Κίεβο και μόλις 25% των Ρώσων συμφωνούν να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Κάποια από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκοπήσης, αποκαλύπτει ο Guardian, σημειώνοντας ότι τη συγκεκριμένη έρευνα την ανέλαβε η ιστοσελίδα Meduza, η οποία έχει έδρα την Λάτβια και ασχολείται με θέματα της Ρωσίας. Επιπλέον παρέχει πληροφορίες στη Ρωσία και στις μυστικές της υπηρεσίες.

Παρόμοια ευρήματα είχε και η κορυφαία εταιρία δημοσκοπήσεων στη Ρωσία, Levada Center. Σε έρευνα του Νοεμβρίου, το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θέλουν να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαδικασίες. Ωστόσο, το 41% ήταν υπέρ της συνέχισης του πολέμου ενώ, το 6% δήλωνε αναποφάσιστο. Στο ερωτηματολόγιο, συμμετείχαν 1600 άνθρωποι και το περιθώριο απόκλισης και λάθους ήταν περίπου στο 3,4%.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.