ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση όλων των ταρτάν στίβου στο ΟΑΚΑ, έπειτα από 20 χρόνια

Η Περιφέρεια Αττικής διακήρυξε την ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για το Έργο «Συντήρηση - αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπήτων (ταρτάν), στεγανοποιήσεις οροφών και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης ΟΑΚΑ», εκτιμώμενης αξίας 5.847.840 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία Έργα αναβάθμισης και αξιοποίησης του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, που παρουσιάστηκαν αναλυτικά στις 13/12, στην εκδήλωση για το Πρόγραμμα Αξιοποίησης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Αττικής, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Προγραμματική Σύμβαση για την αντικατάσταση όλων των ταρτάν των στιβικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, έπειτα από 20 χρόνια, υπεγράφη από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, και τον πρόεδρο της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου, Νεκτάριο Βιδάκη, στις 24 Μαΐου 2022. Το έργο περιλαμβάνει:

- Αντικατάσταση του συνόλου των συνθετικών ελαστικών ταπήτων-ταρτάν του ΟΑΚΑ (Κεντρικός Στίβος, Κ1 και Κ2, Προπονητήριο ΣΕΓΑΣ).
- Στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού κολυμβητηρίου, συνολικής επιφάνειας 4.953 τ.μ.
- Αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του ΟΑΚΑ, κατόπιν διαπίστωσης φθορών και δυσλειτουργιών τους, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων θυρών.

«Το είπαμε και το κάνουμε!», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. «Η αποκατάσταση της μεγαλύτερης και σπουδαιότερης στιβικής εγκατάστασης της χώρας θα επαναφέρει -και- τον στίβο του ΟΑΚΑ στο παγκόσμιο επίκεντρο. Να μπορεί να διεκδικεί και να φιλοξενεί σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της χώρας και την προβολή της σε όλο τον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατουλή, ο οποίος έχει αποδείξει ότι "αγκαλιάζει" τον ελληνικό αθλητισμό, συνεισφέροντας σε πάρα πολλά σπουδαία έργα αναβάθμισης και κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο αθλητισμός μας αλλάζει! Η Ελλάδα αλλάζει!».

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των προσφορών για την επιλογή αναδόχου καθορίστηκε η 11η Ιανουαρίου 2023 στις 14:00 και η αποπεράτωση του Έργου προβλέπεται 12 μήνες έπειτα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.