ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Βουλγαρία - ΒΤΑ: "Γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα" στο Φεστιβάλ Σόφιας για την ευαισθητοποίηση σε θέματα της ΛΟΑΤΚI+ κοινότητας

Η 17η διοργάνωση της Γιορτής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας της Σόφιας θα πραγματοποιηθεί στη βουλγαρική πρωτεύουσα από αύριο, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έως τις 18 του μηνός, ανακοίνωσε η μη κερδοσκοπική οργάνωση Bilitis, που διοργανώνει το φεστιβάλ αυτό διάρκειας δύο εβδομάδων. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις που εστιάζουν σε ζητήματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και σε φεμινιστικά θέματα.

Με το σύνθημα "Queer χωρίς Σύνορα", το φεστιβάλ στοχεύει να θέσει στην ατζέντα σημαντικά κοινωνικά θέματα για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και να προσφέρει μια πλατφόρμα ενημέρωσης, υποστήριξης, αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας.

Μερικές από τις κύριες εκδηλώσεις φέτος είναι τα εργαστήρια για την ποίηση, για την υιοθέτηση μιας στάσης ως πολίτη με τη χρήση οπτικού υλικού, έκθεση για τις διαμαρτυρίες στο Ιράν, διαλέξεις για τη νευροποικιλότητα και πώς σχετίζεται αυτή με την queer ταυτότητα, μεταξύ άλλων.

Οι διοργανωτές προσκαλούν το κοινό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις "με ανοιχτή καρδιά και μυαλό" και να χαρεί την ποικιλομορφία των ανθρώπινων ταυτοτήτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.