ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κηδεία Κωνσταντίνου: Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη σορό αλλά δεν προσκύνησε - Στην κηδεία είναι επίσης η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Λίγο μετά τις 09:30 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Καταχειροκροτούμενος και με συνθήματα υπέρ του από τον κόσμο κατευθύνθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε τη σορό αλλά δεν προσκύνησε. Μαζί του ήταν οι βουλευτές Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Λίγο μετά τις 09:00 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε βαφτίσει την ευρωβουλευτή και είχαν ιδιαίτερη σχέση. Λίγο μετά τις 9:30 έφτασε στο παρεκκλήσι και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Στη Μητρόπολη έφτασαν επίσης ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βούλευτης Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.