ΕΛΛΑΔΑ
Είχε σπάσει τη βιτρίνα ενός καταστήματος
Λάρισα: Ακόμη μία κλοπή εξιχνιάστηκε για κρατούμενο στις φυλακές

Ο καταδικασθείς είχε σπάσει τη βιτρίνα ενός καταστήματος και είχε αρπάξει το ποσό των 1.277 ευρώ.
Μπορεί να βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης ένας Έλληνας που διέρρηξε δυο καταστήματα στη Λάρισα μέσα σε λίγα λεπτά, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και ήδη εξιχνιάστηκε ακόμη μια κλοπή που διέπραξε.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου ο δράστης είχε σπάσει πάλι την βιτρίνα ενός καταστήματος και είχε αρπάξει από το εσωτερικό του το ποσό των 1.277 ευρώ. Το ίδιο είχε κάνει πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, όταν είχε γκρεμίσει την γυάλινη πόρτα εισόδου μιας καφετέριας και είχε αρπάξει από μέσα ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 200 ευρώ. Στη συνέχεια, είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε ένα παρακείμενο υπό κατασκευή φαρμακείο, χωρίς να τα καταφέρει.
Τότε, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα κλοπής και διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν δυο καταδικαστικές αποφάσεις. Η μια ήταν του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για απόπειρα κλοπής και απείθεια με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και η άλλη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών.

e-πιλογές

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!
Σεπτέμβριος. Nέο ξεκίνημα στο σχολείο, στη δουλειά, στη φοιτητική ζωή. Μετά την ...
e-ΕΦΚΑ
Οι νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το μήνα Οκτώβριο 2023 και μετά
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ υπενθυμίζει τις νέες ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων από το ...
Νέα επεισόδια για τις σειρές «Creepshow», «Chucky» και «SurrealEstate»
Οκτώβριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Frasier» και πρεμιέρα για τις σειρές «Fellow Travellers» και «The Long Shadow»
Ο Οκτώβριος έρχεται δυναμικά στην COSMOTE TV και μαζί του φέρνει 16 συναρπαστικές ...
Δεν ισχύουν οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι ετεροδημοτών και αποδήμων
Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε ...