ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ θα ήθελε να απομακρύνει τον Χρήστο Ράμμο από την ηγεσία της ΑΔΑΕ…

Νέο δίλημμα ενόψει εκλογών από τον Νίκο Ανδρουλάκη

Νέο δίλημμα στους πολίτες έθεσε ενόψει εθνικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον απόηχο των επιστολών του Χρήστου Ράμμου, αλλά και ενώ η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης που ξεκίνησε χθες στη Βουλή, μετά την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τοποθετούμενος ευθέως στο πλευρό του προέδρου της ΑΔΑΕ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε αδιανόητο να στοχοποιούνται με έναν βάναυσο τρόπο άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται για τις ανεξάρτητες αρχές και τα δικαιώματα του πολίτη, με έναν τρόπο, που θυμίζει απόλυτα την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Είναι αδιανόητο σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία, όποιος δεν υπηρετεί το αφήγημα και την εισήγηση της κεντρικής εξουσίας να βάλλεται ηθικά και πολιτικά», σημείωσε μεταξύ πολλών άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Έθεσε δε το δίλημμα των επόμενων εκλογών, λέγοντας πως θα είναι ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, εις βάρος των θεσμών και της Δημοκρατίας, ή με αυτούς που είναι ικανοί να τα θυσιάσουν όλα για να υπάρχει κοινωνική ειρήνη, ευημερία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα. Υπενθύμισε, τέλος, με νόημα ότι η παράταξή του ήταν πάντα στην όχθη του δεύτερου κρίσιμου πολιτικού συστήματος, που κράτησε εν τέλει την χώρα στη ζώνη του ευρώ.

Να έρθει ο Χρήστος Ράμμος στη Βουλή, ζήτησε από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προκειμένου να πάμε με ομαλό τρόπο στις εκλογές. Τονίζοντας (Action 24) ότι ο κ.Ράμμος είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για όσα γνωρίζει, κάτι που θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς πάντως, αν είχε ενημερώσει απευθείας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τάχθηκε σαφώς υπέρ της λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών στην χώρα. Ειδικά για τον Χρήστο Ράμμο, υποστήριξε ότι η ΝΔ θα ήθελε να τον απομακρύνει από την ηγεσία της ΑΔΑΕ αλλά δεν μπορεί γιατί για κάτι τέτοιο απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.