LIFESTYLE

Στη Βοστώνη

Ο Μπεν Άφλεκ σε ρόλο...σερβιτόρου για τις ανάγκες σποτ μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του HOLA o διάσημος ηθοποιός, Μπεν 'Αφλεκ (Ben Affleck) είναι μεγάλος θαυμαστής μιας γνωστής αλυσίδας καφέ και με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του σύζυγο συμμετείχαν σε διαφημιστικό σποτ.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter, το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα από τα καταστήματα στη Βοστώνη. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται, περνώντας ανάμεσα στους υπαλλήλους κρατώντας ένα παγωμένο καφέ. Κατευθύνεται προς τον 'Αφλεκ ο οποίος φοράει ένα μπλουζάκι με την επωνυμία της αλυσίδας και φέρεται να υποδύθηκε τον υπάλληλο.

Ο ηθοποιός ευχαριστεί όλους τους υπαλλήλους για τη βοήθεια που του προσέφεραν και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο κατάστημα για να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά.

Μεταξύ των πελατών ήταν και μια γυναίκα που πήρε την παραγγελία της από τον ηθοποιό. Ανέφερε στο NBC ότι ήταν «απίστευτα αστείος και γρήγορος», ενώ τα μέλη του συνεργείου της επιβεβαίωσαν ότι γύριζαν μια διαφήμιση.

Σημειωτέον πολλές φορές ο ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί να κρατά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας ή να πηγαίνει για φαγητό με τα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.