Neo

Όταν ο Κωνσταντινόπουλος ευχαρίστησε δημόσια την Λιάνα Κανέλλη…

Μία ιστορία που δεν είναι πολύ γνωστή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Έχοντας ως ΠΑΣΟΚ καταγγείλει στο παρελθόν την εκλογή του κ.Μπουλούκου, με τη συνεργασία μίας παράταξης που με απόφαση δικαστηρίου είναι εγκληματική οργάνωση, ο εν λόγω κύριος, μάρτυρας υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής τότε, του έκανε αγωγή 100.000 ευρώ και το θέμα έχει φτάσει πια στην ελληνική Δικαιοσύνη.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά στήριξαν ολόθερμα και την υπόθεσή μας ανέλαβε το γραφείο του αείμνηστου κ.Βγόντζα», έγραψε ευχαριστώντας τους δημόσια και συνέχισε τονίζοντας ότι η διάταξη που θα έρθει στη Βουλή πρέπει να σέβεται όλα τα όρια που θέτει το Σύνταγμα.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να είναι αυτοί που στέλνουν τους φασίστες σπίτι τους», σημείωσε, καταλήγοντας : «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη βουλευτή του ΚΚΕ κα Λιάνα Κανέλλη, τον κ.Σπύρο Λυκούδη (πρώην βουλευτή), τον καθηγητή Νομικής κ.Ιωάννη Δρόσο, τον συνάδελφο βουλευτή και τότε Γραμματέα της ΚΟ Κεγκέρογλου Βασίλη, τον επίσης συνάδελφο Ανδρέα Λοβέρδο και τον αείμνηστο Δημήτρη Κρεμαστινό που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης»…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οκ 18:48 27/01/2023

    Τόσο μυαλό έχει.

  2. Λίλιθ 17:53 27/01/2023

    Το ξέρουμε χρόνια τώρα ότι το ΚΚΕ είναι το δεκανίκι της δεξιάς με την δήθεν καθαρότητα του ευαγγελίου τους Εσείς ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.