ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο ήταν, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η κηδεία ενός «ιδιώτη»

«Αυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο, ήταν σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κηδεία ενός ‘ιδιώτη'», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη «διαχείριση της κηδείας του Γλύξμπουργκ από τον κ. Μητσοτάκη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στο ίδιο πλαίσιο ότι «η παρέλαση των υπουργών και των βουλευτών του, η υπαναχώρηση από την αρχική του απόφαση για το λαϊκό προσκύνημα, η επιλογή της ΕΡΤ για τον τριήμερο μαραθώνιο τηλεοπτικής κάλυψης, αφορούσε σύμφωνα με τον υποκριτή κ. Μητσοτάκη που θέλει να πατά σε δυο βάρκες, έναν ιδιώτη που απεβίωσε».

«Κατά τα λοιπά», σχολιάζει, «μόνο η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλειπε από την τελετή για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ, δεν απέτισε απλά φόρο τιμής στη κηδεία ενός ιδιώτη, αλλά υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.