ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την δήλωση

Τ. Θεοδωρικάκος: Αμετάκλητη η απόφασή μας να συνεχιστεί η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, επανήλθε πριν από λίγο με βιντεοσκοπημένη δήλωση του στην θέση του περί «αμετάκλητης απόφασης του για κάθαρση στην Αστυνομία», που ξεκίνησε με τις πρόσφατες κρίσεις, ενώ επιτίθεται στον αποστρατευθέντα διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που «δεν τον ενημέρωνε για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως λέει, επί των ημερών του έμειναν ανεξιχνίαστες 183 δολοφονίες πολιτών.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των ημερών περί διαφθοράς και παρεμβάσεων στην Αστυνομία, ο Υπουργός κάνει λόγο, για μια ακόμα φορά, για «μεθοδεύσεις και σκευωρίες» σε βάρος του ίδιου και του Υπουργείου και υπογραμμίζει ότι «η κάθαρση στην αστυνομία, είναι προτεραιότητα στην πράξη».

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Η κάθαρση στην αστυνομία, για μας είναι προτεραιότητά στην πράξη.

Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, της οποίας ο Διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό, για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν και ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς.

Είναι αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση, παρά τις μεθοδεύσεις εναντίον μας και τις σκευωρίες.

Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες. Παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.