Βήμα 1
Βάζουμε τα μήλα, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό μήλου σε μια μεσαία κατσαρόλα και δίνουμε μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 35΄-40΄ ή μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν.
Βήμα 2
Βάζουμε τα μήλα και τα υγρά του σκεύους σε ένα μπλέντερ και πολτοποιούμε καλά. Επιστρέφουμε το μείγμα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας μέσα τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 1-2 ώρες, ανακατεύοντας συχνά μέχρι η σάλτσα να πάρει ένα βαθύ καφέ χρώμα και να πήξει.
Βήμα 3
Μόλις σκουρύνει και συμπυκνωθεί καλά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Μεταφέρουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Μόλις κρυώσουν, τα βάζουμε στο ψυγείο και τα διατηρούμε για έως και 1 μήνα.
Η πρόσφατη πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ ονομάστηκε Επιχείρηση Αληθινή ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα