ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΗΠΑ

Μπρέιντι: Ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Ο Τομ Μπρέιντι, ο θρύλος του NFL, νικητής -μεταξύ άλλων- επτά super bowl, ανακοίνωσε σήμερα (1/2) ότι αποσύρεται «για τα καλά» από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ο Μπρέιντι, 45 ετών, αποσύρθηκε αρχικά ακριβώς πριν ένα χρόνο (1/2/22). Άλλαξε γνώμη 40 ημέρες αργότερα και επέστρεψε για να παίξει τη σεζόν του 2022 με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς.

«Καλημέρα παιδιά, θα μπω αμέσως στο θέμα. Αποσύρομαι οριστικά. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί, σκέφτηκα και πάτησα απλώς την εγγραφή και θα σας ενημερώσω πρώτους. Δε θα μακρηγορήσω, το έκανα εξάλλου πέρυσι, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τον καθένα από εσάς που με στηρίξατε», ανέφερε σήμερα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι συμπαίκτες μου, οι αντίπαλοί μου, θα μπορούσα να συνεχίσω, είναι πάρα πολλοί», είπε ο Μπρέιντι στο βίντεο... καταπολεμώντας τα δάκρυα. «Ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπώ όλους.»

Ο Μπρέιντι, ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρίσιμους αθλητές στις ΗΠΑ, ολοκληρώνει μια από τις πιο σπουδαίες καριέρες όλων των εποχών στο NFL. Εκτός από την κατάκτηση επτά Super Bowl (2001, 2003, 2004, 2014, 2016, 2018, 2020), είχε πέντε βραβεία MVP του Super Bowl, τρία βραβεία MVP του πρωταθλήματος και αναρίθμητες ακόμη διακρίσεις.

Ο Μπρέιντι πέρασε τις πρώτες 20 σεζόν του με τους Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς, στη συνέχεια εντάχθηκε στους Tάμπα Μπέι Μπακανίερς πριν από τη σεζόν του 2020 και τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.