ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τη δήλωσή της

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη: Το έργο και το παράδειγμα της ζωής του Μωυσή Ελισάφ θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές

Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε και το έργο και το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές, αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ, για την απώλεια του Μωυσή Ελισάφ.

«Ως γιατρός, δίπλα στους ασθενείς. Ως ακαδημαϊκός, στην πρωτοπορία της έρευνας, αφιερωμένος στην εκπαίδευση των νέων φοιτητών. Γέννημα θρέμμα Ηπειρώτης και πολίτης του κόσμου. Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος, αξίες και αρχές. Ενεργός πολίτης και πολιτικός με γαλήνιο βλέμμα. Που οραματιζόταν και ένωνε. Ο πρώτος εβραϊκής καταγωγής δήμαρχος στη χώρα μας. Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε, τους ανθρώπους της οποίας υπηρέτησε και από τη θέση του Δημάρχου Ιωαννιτών. Το έργο και το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές», αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.