ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφεραν λαθραία καπνικά είδη

Λάρισα: Γέμισε δυο αυτοκίνητά του με λαθραία καπνικά προϊόντα

Βρέθηκαν 470 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν δοθεί στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για έναν Έλληνα ο οποίος εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων στη Λάρισα, όπως προέκυψε από τους ελέγχους που έκαναν σε δυο οχήματα ιδιοκτησίας του, το απόγευμα της Παρασκευής.

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και σε ένα φορτηγό του, βρέθηκαν συνολικά 470 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης κι έτσι κατασχέθηκαν όπως και 70 ευρώ προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Μετέφεραν λαθραία καπνικά είδη

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις στον Προμαχώνα από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Ασφάλειας Σερρών, καθώς σε έλεγχο των οχημάτων που οδηγούσαν εντοπίστηκαν λαθραία πακέτα τσιγάρων. Ο πρώτος μετέφερε 160 και ο δεύτερος 56 πακέτα, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και τα οχήματα και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε διώξεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.