ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την δήλωση

Μ. Κριθαρίδης: Τώρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στους καλλιτέχνες, στοχοποιώντας τους

Για «στοχοποίηση» των καλλιτεχνών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Δεν φτάνει που παραμονές των γιορτών, η κυβέρνηση προσπάθησε να φέρει στα μουλωχτά το κατάπτυστο Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των καλλιτεχνών. Δεν φτάνει που στη συνέχεια παρίστανε τον "Πόντιο Πιλάτο", λέγοντας πως δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στο σχετικό διάταγμα. Δεν φτάνει έπειτα που, αφού αναγνώρισε ότι επί της ουσίας υπάρχει πρόβλημα, "με εντολή πρωθυπουργού", έφερε μια ακόμα χειρότερη ρύθμιση. Έρχεται τώρα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Οικονόμου, να επιτίθεται στους καλλιτέχνες, στοχοποιώντας τους», τονίζει, σχολιάζοντας πως όλα αυτά γίνονται «την ώρα που ο καλλιτεχνικός κόσμος βράζει και ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν απαντάει στην Ερώτηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη για την απόσυρση του ΠΔ».

«Αντιλαμβανόμαστε πως η μαχητική τους κινητοποίηση, οι καταλήψεις και οι παραιτήσεις των καθηγητών/τριών του Εθνικού Θεάτρου έχουν τρομοκρατήσει την κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να πιαστεί απ' όπου μπορεί για να μας πει και πάλι πως όλα έχουν καλώς. Ο δρόμος όμως είναι ένας και τον γνωρίζουν: άμεση απόσυρση του ΠΔ τώρα!», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.