ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την ανακοίνωση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η ΝΔ πιστεύει ότι οι πολίτες λησμονούν τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός τους για την πτώχευση της χώρας που φρόντισε να "ξεπλύνει" ο κ.Τσίπρας»

«Η Νέα Δημοκρατία περιφρονεί τη μνήμη του ελληνικού λαού. Νομίζει ότι με μια ανακοίνωση μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία. Πιστεύει ότι οι πολίτες λησμονούν τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός τους για την πτώχευση της χώρας, που φρόντισε να «ξεπλύνει» ο κ. Τσίπρας» αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως προσθέτει στο σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Νέα Δημοκρατία «Επιχειρεί να διαγράψει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που μόνη απέναντι σε όλους -εντός και εκτός Ελλάδας- κράτησε τον τόπο όρθιο.

Πασχίζει να κρύψει τα «Ζάππεια», τα λάβαρα του δεξιού «αντί-μνημονίου» και του λαϊκισμού.

Προσπαθεί -μήνες τώρα- να εξισώσει τη Δημοκρατική Παράταξη με την αποτυχημένη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τις αυταπάτες και τα πειράματα.

«Ξεχνούν» ότι είναι οι ίδιοι διαχρονικά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην όχθη της εξαπάτησης του λαού. Αν δεν τα θυμάται ο κ. Μητσοτάκης, ας ρωτήσει την κ. Μπακογιάννη.

Είναι, πλέον, σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρόεδρός της διακατέχονται από παραταξιακά και οικογενειακά σύνδρομα με το ΠΑΣΟΚ.

Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.