ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Αλ. Τσίπρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Μέγας Ευεργέτης» του Κυρ. Μητσοτάκη

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε δικαίως να χαρακτηριστεί ως "Μέγας Ευεργέτης" του Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχόλιο-απάντησή του στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εις βάρος του, στην ομιλία του χθες στο Περιστέρι.

Όπως προσθέτει αιχμηρά, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι στην απέναντι όχθη από εκείνους που κυβέρνησαν με διχαστικά διλήμματα και επιδίωξαν τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας αλλά και από εκείνους που διολισθαίνουν στον αυταρχισμό, κυβερνούν με έναν στενό κύκλο κολλητών και ευνοουμένων και συγκαλύπτουν ένα σκάνδαλο που έχει εκθέσει διεθνώς τη χώρα.

«Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη εγγυώμενοι την αποκατάσταση των θεσμών, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία», σημειώνεται και τονίζεται: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ό,τι έχει να πει στον ελληνικό λαό, το λέει ευθέως και πάντα στο προσκήνιο. Κάποιοι άλλοι κρύβονται από τα κρίσιμα ερωτήματα. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας. Ευάλωτοι και σιωπηροί είναι αυτοί που οργάνωναν και συνομιλούν με ρυπαρά δίκτυα και οι συνεργάτες τους έταζαν μετοχές τηλεοπτικών σταθμών σε φιλικούς επιχειρηματίες. Τους συνιστούμε να μην κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Nαι , πράγματι έτσι φαίνεται να είναι στην κορυφή και επιβεβαιώνω σαν άνθρωπος της βάσης ,
    ότι έτσι είναι και εδώ !
    Στις επόμενες εκλογές λοιπόν , αναζητούμε μια αύξηση των εκλογικών μας ποσοστών ενώ στις μεθεπόμενες ,
    που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά με ενισχυμένη Αναλογική ,,,,
    Θα έχουμε βλέψεις για δεύτερο ή , ακόμη και πρώτο κόμμα !
    Όταν θα βρούμε ευκαιρία θα αλλάξουμε και τον αρχηγό μας με κάποιον πιο χαρισματικό και με συμβολισμούς από την πληθώρα των όσων ικανότατων και τιμιότατων πολιτικών διαθέτουμε στις τάξεις της προόδου !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.