ΕΛΛΑΔΑ

Ανάμεσά τους και ένας γιατρός

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Πέντε νέες συλλήψεις

Άλλα πέντε άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πέντε άνδρες, κάποιοι εξ αυτών Έλληνες και άλλοι αλλοδαποί, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας γιατρός δερματολόγος, 65 ετών.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι συνευρέσεις γίνονταν μέσα στο ιατρείο του.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς ηλικίας 51 και 23 ετών και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Κολωνό, Σπάτα και Πειραιά.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά.

Οι συλλήψεις έγιναν κατόπιν εντάλματος ανακριτή το βράδυ της Τρίτης.

Ακολούθησαν οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας σε Σπάτα, Πειραιά και Κολωνό όπου και εντόπισαν τους πέντε συλληφθέντες οι οποίοι πλέον κατηγορούνται για "γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση".
Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Η αστυνομία σε δελτίο Τύπου αναφέρει:

Συνελήφθησαν με εντάλματα πέντε άτομα που κατηγορούνται ότι προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.