ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ΕΡΤ

Απάντηση του Δ. Μάντζου στις δηλώσεις του Γ. Οικονόμου και του Ά. Σκέρτσου

Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Μάντζου στη κριτική που άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τα όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Το σύστημα Μητσοτάκη αντιδρά λυσσαλέα, γιατί μοναδικός του στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας. Είναι το ίδιο σύστημα που έχει τις καθοριστικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών. Είναι το σύστημα Μητσοτάκη, που οργάνωσε το παρακράτος των υποκλοπών και τη συγκάλυψη των υπευθύνων στιγματίζοντας τη χώρα διεθνώς.

Είναι το σύστημα που έχει ταυτιστεί με το πελατειακό και βαθύ κράτος του αναχρονισμού, διορίζοντας σχεδόν παντού κομματικά στελέχη χωρίς ίχνος αξιοκρατίας», τόνισε ο κ. Μάντζος.

Υποστήριξε ότι επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες, γιατί στηρίχθηκαν προνομιακά και συνειδητά τα μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπογράμμισε ότι είναι προφανές πως στις κυβερνήσεις συνεργασίας τόσο το πρόσωπο του πρωθυπουργού όσο και η σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις, είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των κομμάτων που προτίθενται να συμφωνήσουν.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι σε σαφή αντιστοιχία με το διογκούμενο ρεύμα των πολιτών, που έχει ως αίτημα το: "Αρκετά ως εδώ, τώρα είναι η ώρα για αλλαγή σελίδας". Να διασφαλίζουν τις προοπτικές της χώρας και του λαού.

Αυτό οφείλουν να το καταλάβουν όλοι», σημείωσε ο κ. Μάντζος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.