ΕΛΛΑΔΑ

24ωρη έχουν προκηρύξει για αύριο ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ

Απεργία σήμερα στον ΕΦΚΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ) έχει προκηρύξει σήμερα πανελλαδική απεργία.

Καλεί τα μέλη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο εργασίας (Σταδίου 29) στις 11:00 και στα συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις συνθήκες εργασίας στον ΕΦΚΑ, την υποστελέχωση, την υπερεντατικοποίηση της εργασίας, τα ανεδαφικά και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα ,την απαρχαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή, την πολυνομία και τα δυσεπίλυτα προβλήματα, την ευνοιοκρατία, την αναξιοκρατία, την τρομοκρατία και τις απειλές και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων του ΕΦΚΑ σε ιδιώτες (έκδοση συντάξεων, τηλεφωνική εξυπηρέτηση, καθαριότητα, φύλαξη).

Αύριο Τετάρτη έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία η ΑΔΕΔΥ για να «μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών». Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.