ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA

Δωρεά ενός εκατ. $ του Αντετοκούνμπο για την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη εκδήλωση με τίτλο «Η φτώχεια δεν είναι αστείο» από το ίδρυμα "Τhe Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)" που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διέρρευσε πως ο "Greek Freak" θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε υπηρεσίες που ασχολούνται με την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι.

Την περασμένη Τρίτη (28/2) ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποδέχθηκαν τους υψηλούς προσκεκλημένους τους, σε μία βραδιά που τους πρόσφεραν, πέρα από το εξαίρετο δείπνο, και διασκεδαστικό θέαμα με "stand up comedy", και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθούν οι μειονεκτούντες και οι αδικημένοι στη ζωή.

Παίρνοντας το μικρόφωνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε προς τους προσκεκλημένους: «Αποφασίσαμε ως οικογένεια να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε αυτό το ίδρυμα. Ουσιαστικά θέλουμε να κάνουμε αυτό που έκαναν άλλοι για εμάς. Να δώσουμε μία χείρα βοηθείας. Να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν κάτι μεγάλο σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Να τους προσφέρουμε βοήθεια για να βγουν εκεί έξω και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Όπως έκανα και εγώ».

Παρόντες ήταν πολλοί αστέρες της αθλητικής οικογένειας των ΗΠΑ, εκεί ήταν ο σύζυγος της Σιρίνα Ουίλιαμς και συνιδρυτής του Reddit, Αλέξις Οχέινιαν, καθώς και ο Αμερικανός κωμικός, Χασάν Μινχάτζ.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.