ΕΛΛΑΔΑ

Σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης

Για βιασμούς ανήλικων αθλητριών συνελήφθη προπονητής του ταε κβο ντο

Ένας 44χρονος προπονητής ταε κβο ντο σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης συνελήφθη με ένταλμα, χθες, Τρίτη, 21 Μαρτίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος ότι εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, πλησίαζε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, στον χώρο του γυμναστηρίου ή και στο σπίτι του βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματά του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, ο συλληφθείς βίαζε πέντε κοπέλες, οι οποίες τώρα είναι ενήλικες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.