ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία

Η μεγάλη συγκέντρωση του Πούτιν οδήγησε στην ακύρωση αγώνων στο στάδιο «Λουζνίκι»

Η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Λουζνίκι» παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 22 Φεβρουαρίου, ανάγκασε την ακύρωση των αγώνων πρωταθλήματος που ήταν να διεξαχθούν στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η παρουσία περίπου εκατό χιλιάδων ανθρώπων στο στάδιο «Λουζνίκι», προκάλεσε ζημιά στο χορτάρι, το οποίο δεν είναι πλέον κατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα.
Μετά την επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου από τους ειδικούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, ανακοινώθηκε η «μεταφορά» του αγώνα της Τορπέντο Μόσχας με την Ουράλ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Χίμκι, στην περιοχή της Μόσχας.

Το ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξανάρχισε την περασμένη Παρασκευή (3/3) μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες χειμερινής διακοπής.

Στο στάδιο «Luzhniki», το οποίο φιλοξενεί τους αγώνες της Τορπέντο, έγινε ο τελικός του Champions League του 2008 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι και ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.