MEDIA

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στο Παλαουάν και τη Μανίλα

Η Βανέσα Χάτζενς γυρίζει ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες

Η Βανέσα Χάτζενς, ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «High School Musical» της Disney, πρόκειται να γυρίσει ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες, τη χώρα γέννησης τής μητέρας της.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ θα αρχίσουν στο Παλαουάν και τη Μανίλα αυτό τον μήνα με σκηνοθέτη, παραγωγό και εκτελεστικό παραγωγό τον Πολ Σοριάνο.

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety, θα καταγράφει το πρώτο ταξίδι της Βανέσα Χάτζενς στις Φιλιππίνες, θα προβάλει τις σχέσεις της με τη μητέρα της, Τζίνα, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 25 ετών, καθώς και την αδερφή της ηθοποιού, Στέλλα και την προσωπική της πορεία στη βιομηχανία του θεάματος.

Μαζί με την Βανέσα Χάτζενς ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες η μητέρα της, Τζίνα Γκουάνγκο και η αδερφή της Στέλλα Χάτζενς.

«Αισθάνομαι ότι η δική μας ιστορία είναι τόσο οικεία σε τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο» είπε η Βανέσα Χάτζενς σε δήλωσή της για το ντοκιμαντέρ. «Όσα περισσότερα μπορούμε να μοιραστούμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να εμψυχώσουμε η μία την άλλη» ανέφερε.

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Βανέσα για αυτό το κινηματογραφικό πρότζεκτ. Είναι ενθαρρυντικό να σημειωθεί ότι με όλα όσα έχει πετύχει στη ζωή της, θέλει να ανακαλύψει τις ρίζες της στις Φιλιππίνες και να αποτίσει φόρο τιμής στη χώρα της μητέρας της. Ας ελπίσουμε ότι αυτό ανοίγει πόρτες για πολλές ακόμη συνεργασίες που θα ακολουθήσουν» είπε ο Πολ Σοριάνο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.