ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση παραδίδει στα ιδρύματα της ολιγαρχίας και την περίθαλψη των παιδιών με καρκίνο

«Μέσα στις τραγικές συνθήκες που βιώνουμε με εμφανείς τις εγκληματικές συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με νομοσχέδιό της συστήνει αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Ογκολογικό Κέντρο Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ", το οποίο θα λειτουργεί στο κτίριο που στεγάζει σήμερα την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ"», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Σε αυτό το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου συστάσεως της Μητσοτάκης Α.Ε., μεταφέρονται τόσο το Τμήμα Παιδιατρικής Αιματολογίας - Ογκολογίας και η Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", όσο και το Ογκολογικό Τμήμα από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού"», αναφέρει και σχολιάζει:

«Σαν δηλαδή να μην έμαθε τίποτα απολύτως ο "θλιμμένος" κ. Μητσοτάκης και η σκυθρωπή δήθεν κυβέρνησή του, προχωράνε κανονικά και σε περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας κι έτσι μετά την "ιδρυματοποίηση" της ψυχικής υγείας με τις "τελευταίες" κιόλας ψήφους και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έρχεται τώρα η παράδοση σε αυτά τα ιδρύματα της ολιγαρχίας και της περίθαλψης των παιδιών με καρκίνο».

«Κι όλα αυτά μάλιστα στην γνωστή ολιγαρχική οικογένεια που της δόθηκαν τα διυλιστήρια επί χούντας (η σύμβαση υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου 1971 και οριστικοποιήθηκε με το ΦΕΚ Α-181 της 16ης Οκτωβρίου 1972), ενώ ο Σύλλογος "Ελπίδα", που ιδρύθηκε το 1990, δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με το ξεκίνημα του MEGA τότε, που άρχισε να εκπέμπει τον Νοέμβριο του 1989, με τον Σύλλογο να αποτελεί ουσιαστικά όχημα προβολής της ολιγαρχικής οικογένειας, χτίζοντας το "φιλανθρωπικό προφίλ" της και πηγαίνοντας χέρι-χέρι με τα ΜΜΕ της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.