Neo

Ο «Αμερικάνος» εκπαιδεύει τους «γαλάζιους»

Αν προσέξατε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, περισσεύει η θλίψη και ο προβληματισμός. Ο Neo, λοιπόν, πληροφορείται ότι το σύνολο της επικοινωνιακής τακτικής της ΝΔ και της διαχείρισης της τραγωδίας ενορχηστρώνεται καθημερινά από τον «γκουρού» της πολιτικής επικοινωνίας, Σταν Γκρίνμπεργκ. Εκείνος ήταν που ενέκρινε τη διανομή των φωτογραφιών με τους σκυθρωπούς υπουργούς στο υπουργικό, αλλά και που αξίωσε να «αποσυρθεί» από τα κανάλια ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την κυνική δήλωσή του ότι ο Κώστας Καραμανλής γνώριζε τα στοιχεία και δεν έλεγε τίποτα για να… κόβουν εισιτήρια τα τρένα. Τέλος, είναι ο «Αμερικάνος» που προγυμνάζει καθημερινά την επικοινωνιακή ομάδα κρούσης της ΝΔ, που βγαίνει στα κανάλια και διεκπεραιώνει την «γραμμή» διαχείρισης της ζημιάς.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το αν γελοιοποιήθηκαν φάνηκε λίγους μήνες μετά. 41% και να καίει λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας, ήδη έχει πάρει δρόμο από τον ΣΎΡΙΖΑ.

  2. Αυτές οι φωτογραφίες είναι ότι αθλιότερο έχω δει από πολιτικούς τα τελευταία χρόνια! Συνεχίστε να προκαλείτε έτσι και σε λίγο η ΝΔ θα είναι 3ο κόμμα! Να φύγουν οι δολοφόνοι! Το νου σας ρεμάλια τι θα ψηφίσετε! Και βέβαια πρέπει να προσέξετε μην ψηφίσετε άλλο κόμμα και σας βγει μετά ΝΔ. Έτοιμη είναι η νέα αποστασία από κάποιους κρυφοδεξιούς του ΠΑΣΟΚ!

  3. Νικος 0:34 11/03/2023

    Και οτι μοιράστηκαν οι Φωτογραφίες με τους υπουργούς να εχουν το υφος Καϊλα και σε σκηνοθεσία φωσκολου αλα Λάμψης τους εκανε καλό?????αρε αμερικανε βρήκες τους χαζους και τους δουλεύεις. Τους τρώει τα λεφτα κανονικα και αυτοι γελοιοποίουνται….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.