ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague

Ο Ερυθρός Αστέρας κι ο Καμπάτσο, έριξαν την Εφές στο... καναβάτσο

Με τον Φακούντο Καμπάτσο να κάνει... πράγματα και θαύματα στο «Aleksandar Nikolic Hall» (22π., 3/3τριπ., 7ασ.), ο Ερυθρός Αστέρας έριξε στο... καναβάτσο την ελλιπέστατη Αναντολού Εφές (εκτός οι «λαβωμένοι» Μίτσιτς και Λάρκιν), καθώς επικράτησε με το εμφατικό 94-75 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague, επιστρέφοντας στις νίκες και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 12-15. «Ζορίζουν» κι άλλο τα πράγματα για τους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης της τελευταίας διετίας, καθώς υποχώρησαν στο 13-13 (έχουν έναν αγώνα λιγότερο) και παραμένουν ακόμα εκτός οκτάδας.

Όσο οι Μπομπουά (15π.), Κλάιμπερν (12π.) και Ζίζιτς (16π.) τραβούσαν το... κουπί στην επίθεση, η τουρκική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +5 (25-20). Από τα μισά της δεύτερης περιόδου, ωστόσο, πήρε... μπροστά ο Καμπάτσο και με τη συμπαράσταση των πολύτιμων Ντόμπριτς και Μπέντιλ, έδωσαν στον Ερυθρό Αστέρα τις σταθερές που έψαχνε για να «γυρίσει» το σκορ.

Στην τελευταία περίοδο, μπήκαν στην «εξίσωση» της επίθεσης και οι Μίτροβιτς και Λαζάρεβιτς, ο Καμπάτσο συνέχισε να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι και να μοιράζει ασίστ και οι Σέρβοι πατώντας... γκάζι, έγραψαν ένα εντυπωσιακό επί μέρους 26-8 και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους ως το τελικό 94-75.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 49-45, 68-67, 94-75

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.