ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA

Ο Ντουράντ ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου

Σοβαρή ανησυχία έχει προκαλέσει στους Φοίνιξ Σανς ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ, στην προθέρμανση του αγώνα με την Οκλαχόμα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/3). Ο 34χρονος φόργουορντ γλίστρησε σε μία προσπάθειά για λέι απ και γύρισε τον αστράγαλό του. Αν και αρχικά σηκώθηκε και συνέχισε το ζέσταμα, εν συνεχεία τέθηκε νοκ-άουτ από τον αγώνα, που θα ήταν ο πρώτος του στο Φοίνιξ αφότου εντάχθηκε στους Σανς πριν ένα μήνα, με ανταλλαγή από το Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Arizona Republic", εκφράζονται φόβοι ότι ο Ντουράντ έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού, που συνεπάγεται -εφόσον επιβεβαιωθεί- απουσία 4 έως 6 εβδομάδων. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο δύο φορές πρωταθλητής με το Γκόλντεν Στέιτ (με ισάριθμα MVP τελικών) θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, ενδεχομένως και το ξεκίνημα των πλέι-οφ.

Αν και εντάχθηκε στους «Ηλιους» στις 9 Φεβρουαρίου, ο Ντουράντ χρειάστηκε να περιμένει ως την 1η Μαρτίου για να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς ταλαιπωρείτο από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Εκτοτε αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια -όλα εκτός έδρας-, με μέσους όρους 26,7 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, δείχνοντας να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο νέο του περιβάλλον. Το Φοίνιξ πανηγύρισε τη νίκη και στα τρία αυτά ματς.

Οι Φοίνιξ Σανς βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 37-29 και ήλπιζαν να «αναρριχηθούν» ακόμη περισσότερο στην κατάταξη και να μπουν με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι-οφ, με απώτερο στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.