LIFESTYLE

Ο Πολ Μέσκαλ προετοιμάζεται σκληρά για να αναλάβει τον ρόλο του Μονομάχου

Μπορεί ακόμα να μη φαίνεται η διαφορά στο σώμα του, αλλά ο Πολ Μέσκαλ (Paul Mescal) λέει ότι προπονείται κάθε μέρα για να είναι σε φόρμα για το ρόλο του στο επερχόμενο σίκουελ του «Μονομάχου» (Gladiator).

«Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει αν έχω αρχίσει να γυμνάζομαι, λέω "Τι εννοείς;". Δουλεύω σκληρά. Ας ελπίσουμε ότι, όταν με δείτε σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, θα μπορείτε να το δείτε» είπε ο ηθοποιός σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η άσκηση. Δεν είναι κάτι που φοβάμαι, δόξα τω Θεώ».

Ο Μέσκαλ μίλησε πριν από έναν μήνα στο Variety και για τη διατροφή που θα ακολουθήσει για την προετοιμασία του ως μονομάχος λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι θα είναι το κλασικό, να τρως πολύ κοτόπουλο και μπρόκολο», είπε. «Ανυπομονώ γιατί οτιδήποτε είναι κάπως δομημένο και δύσκολο, είναι διασκεδαστικό».
Αλλά παραδέχεται ότι έχει ένα λιγότερο αγαπημένο σημείο στη γυμναστική που πρέπει να κάνει. «Δεν μου αρέσει τόσο πολύ να κάνω ώμους», είπε.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει ως σκηνοθέτης για το δεύτερο επεισόδιο του «Μονομάχου». Η πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2000, ήταν υποψήφια για 12 Όσκαρ, παίρνοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας καθώς και του πρώτου αντρικού ρόλου για τον Ράσελ Κρόου.

Ο Μέσκαλ είπε ότι τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου. Ο ηθοποιός είναι φέτος υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Aftersun».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.