Neo

Όταν μιλήσει, θα έχει… άγριες διαθέσεις

Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο να μετατραπεί η πολιτική συζήτηση για την τραγωδία των Τεμπών σε έναν ατελείωτο «χαρτοπόλεμο», όπου η κάθε πλευρά θα αναδεικνύει τα λάθη της άλλης. «Κυβερνούν τέσσερα χρόνια, εμείς παραδώσαμε διπλή γραμμή και σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργούσε στη Λάρισα, τελεία παράγραφος», είναι το κλίμα που επικρατεί στην Κουμουνδούρου. Σε αυτή τη στόχευση, λοιπόν, να μην μετατραπεί η σχετική συζήτηση σε «χαρτοπόλεμο», υπακούει και η «εξαφάνιση» του Χρήστου Σπίρτζη από τα ΜΜΕ, που λαμβάνει χώρα βάσει… κεντρικής συνεννόησης –και ο νοών, νοείτω. Πάντως, το ότι ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεν βγαίνει στις τηλεοράσεις, δεν σημαίνει ότι δεν μιλάει σε έμπιστους συνομιλητές του. Η στήλη, λοιπόν, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Σπίρτζης έχει άγριες διαθέσεις και… όταν μιλήσει, θα βγάλει τα «σπασμένα».

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΑΡΙΖΑ 23:21 09/03/2023

    Επειδή βλέπω κάτι ανοησίες να γράφονται το δεξιό παρακράτος-μαφία συνεχίζει τα ψέμματα του και την προπαγάνδα του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα κακό. Όμως οι πολίτες ξύπνησαν και κρίνουν, όσο κι αν τα κανάλια κάνουν πλύση εγκεφάλου, όσο κι αν η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη από τη μαφία Μητσοτάκη. Στην Ευρώπη γνωρίζουν και ξέρουν καλά την «χούντα» που κυβερνά την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι για το σανό στα δεξιά πρόβατα.

  2. No NAME 21:36 09/03/2023

    κ. Φελέκη να προσέχει μην σκίσει κανένα καλσόν, πάντως με εντυπωσιάζει ο τρόπος που αξιολογείται ανθρώπους.
    Προσπαθείτε να παρουσιάζετε ένα ανύπαρκτο πολιτικό, ως γίγαντα της πολιτικής!!!

  3. Ναι θα μιλήσει ο φασίστας, ο μ@λάκας Χρήστος Σπίρτζης και όπως λένε στο χωριό μου, χέστηκε η φοράδα στο Αλώνι. Τι να πει πάλι ο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας, μήπως ότι τον παρακολουθούνε; Με τον κουμπάρο τπυ τα τρώγανε στον ΟΣΕ.

  4. Markos 15:21 09/03/2023

    Καλά…όπως λένε και στο χωριό μου «σιούνται (σείονται) οι μηλιές σιούνται (σείονται) και οι κολοκυθιές (γιατί περνιούνται για δέντρα) έτσι ο Σπίρτζης» μας έπεισε και ησυχάσαμε.Κρίμα που δεν τον αφήνουν!

  5. οκ 10:09 09/03/2023

    περιμένουμε με ανυπομονησία – μόλις μιλήσει θα θυμηθούν κι όσοι ξέχασαν τι σημαίνει σύριζα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.