ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δήλωσή της

Π. Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη να ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει ”μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους”. Μόνο που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ‘60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια», τονίζει η κ. Τσαπανίδου, προσθέτοντας πως «αντί για ”αριστεία”, κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να ”νομιμοποιήσει” με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Σε κανάλι εργολάβου και μάλιστα Ρώσου φίλου του Τσίπρα ήσουνα ρουφιάνα Τσαπανίδου.

 2. Αυτά που λέει η αντιπρόσωπος του Σύριζα είναι αυτά της Πόπης ….
  και θα πρέπει όχι μόνον ν´αγνοηθούν από τους αναγνώστες εδώ τούτου του ιστότοπου, αλλά και να πολεμηθούν σαν αερολογίες αφού δεν προτείνουν την λύση σε όλα τα υπάρχοντα προβλήματα μας .
  Αυτά του συστήματος και του πολιτικού κατεστημένου που υπάρχει στο δίπολο των πρώτων σε εκλογική δύναμη κομμάτων σήμερα στην πατρίδα μας .
  Της ΝΔ και του Σύριζα υπό των γνωστών και μη εξαιρετέων αρχηγών τους .
  Έτσι χρειάζεται η Άμεση Αντικατάστασης τους !
  Για τούτο η μόνη διαγραφόμενη λύσης όλων όσων μας Τυραννούν σαν Κράτος και Κοινωνία θα είναι η αλλαγή ΚΑΙ στο δικό μου το κόμμα ( για να γίνω αντικειμενικός ) του αρχηγού ( αν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν εισπραξει στην πρώτη κάλπη ένα ποσοστό ψήφων γύρω στο 15% ),
  ώστε να πάρει πίσω την πρωτοπορία του με δράση και αποτελεσματικότητα στο ν ´αλλάξουν τα πάντα όπως σε εκείνη την περιόδο του 2009 -2011.
  Τώρα που και στην Ευρώπη έχουν λίγο αλλάξει τα πράγματα πιστοποιώντας πόσο. Δίκαιο είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν ζητούσε τις αλλαγές αυτές τότε , από την Ευρωπαϊκή Ένωση .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.