ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Ρ. Σβίγκου: Στις δημοκρατίες οι λαοί έχουν την τελευταία λέξη

«Στις Δημοκρατίες, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ελλάδα, οι λαοί έχουν την τελευταία λέξη», δήλωσε η Ράνια Σβίγκου λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης στο Παρίσι, σημειώνοντας ότι «και στις 21 Μαΐου, στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση που αξίζει, στον αυταρχισμό και στην αλαζονεία της κυβέρνησης».

Ειδικότερα, η Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ -που μετέβη στο Παρίσι για να συμμετάσχει στις σημερινές κινητοποιήσεις των συνδικάτων στο πλαίσιο της γενικής απεργίας, και να έχει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της συναντήσεις με στελέχη των κομμάτων που απαρτίζουν το NUPES, καθώς και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων- δήλωσε:

«Είμαστε σήμερα στη Γαλλία, για να συμμετάσχουμε στη μεγάλη κινητοποίηση των συνδικάτων, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον γαλλικό λαό. Ο γαλλικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη ενάντια στη μεταρρύθμιση Μακρόν για το συνταξιοδοτικό, μια μεγάλη μάχη ενάντια στον αυταρχισμό, μια μεγάλη μάχη για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας. Γιατί στις Δημοκρατίες, τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ελλάδα, οι λαοί έχουν την τελευταία λέξη. Και στις 21 Μαΐου, στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση που αξίζει, στον αυταρχισμό και στην αλαζονεία της κυβέρνησης. Στις 21 Μαΐου, η Δημοκρατία θα νικήσει. Οι Γάλλοι θα νικήσουνε, οι Έλληνες θα νικήσουνε, η Ευρώπη θα νικήσει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.