ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον ευρωπαίο επίτροπο για θέματα Δικαιοσύνης Ντιντιέ Ρέιντερς

Συνάντηση είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Δικαιοσύνης, Ντιντιέ Ρέιντερς, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαβούλευσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών-μελών και συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την ετήσια έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ ενημέρωσε τον κ. Ρέιντερς για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει και τα επόμενα βήματα στους τομείς της Δικαιοσύνης και της μεταρρύθμισης του κράτους.

Συζητήθηκαν ακόμη οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία και υπογράμμισε ότι η χώρα μας εφαρμόζει με συνέπεια το πλαίσιο κυρώσεων της ΕΕ έναντι της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού πρέσβης 'Αννα Μαρία Μπούρα και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.