ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 1

Stoiximan Super League 1: Αναλαμβάνει μαζί με την ΕΠΟ για να φέρει ελίτ διαιτητές

Η Super League 1 θα προσπαθήσει να φέρει διαιτητές Elite για τα ντέρμπι των play offs σε συνεργασία με την ΕΠΟ, που έκανε δεκτό το αίτημά της, μετά την συνάντηση Μαρινάκη και Μπαλτάκου.

Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του πρόεδρου της Super League 1 Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μαρινάκης βρέθηκε αιφνιδίως στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να εκφράσει τη δυσφορία του για τη διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των play offs, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Λίγκα, πέραν της δυσφορίας που εκφράστηκε για τις επιλογές Μπένετ και τη γενικότερη λειτουργία της ΚΕΔ, η Ομοσπονδία αποδέχθηκε τη χείρα βοηθείας της SL προκειμένου να έρθουν από δω και πέρα κορυφαίοι διαιτητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 1:
«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.