ΕΛΛΑΔΑ

Απείλησε με μαχαίρι να την σκοτώσει

Βόλος: Φυλάκιση με αναστολή σε 48χρονο που ξυλοκοπούσε την πεθερά του

'Ηταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία.

«Καμπάνα» 18 μηνών φυλάκισης με αναστολή σε έναν 48χρονο άνδρα -αλβανικής καταγωγής- από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού απείλησε με μαχαίρι να σκοτώσει την πεθερά του.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και των πεθερικών του, ενώ ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία. Μάλιστα, στη διάρκεια μεταγωγής του για δίκη στα Δικαστήρια του Βόλου είχε απειλήσει μια εισαγγελέα!

Ο αλλοδαπός σύμφωνα με το magnesianews.gr κατηγορείται ότι στις 18 Ιουνίου 2021 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, ενώ δύο ημέρες αργότερα της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας εκχυμώσεις, μώλωπες και ρινορραγία, Εν συνεχεία, στις 22 Ιουνίου 2021, απείλησε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας που είχε μαζί του, προκαλώντας της τρόμο για το τι ενδεχομένως θα ακολουθούσε.

Ο αλλοδαπός στην απολογία του κατέθεσε ότι ήθελε να δει το παιδί του, αλλά δεν τον άφηνε η πεθερά και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τελικά, το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή υπό το όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία με την παθούσα πεθερά του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.