ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά το Πάσχα οι υπογραφές Παναθηναϊκού-κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ

Σε συμφωνία με την κυβέρνηση έφτασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του ΟΑΚΑ κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αμέσως μετά το Πάσχα θα μπουν οι υπογραφές και οι χώροι του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα περάσουν στα χέρια των «πρασίνων» για τα επόμενα 49 χρόνια.

Πρόκειται επί της ουσίας για την «ενεργοποίηση» μίας συμφωνίας που είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο (Απρίλιο του 2022), αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε προχωρήσει μέχρι τέλους.

Τα όποια εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και το πιθανότατα είναι μετά το Πάσχα να μπουν οι τελικές υπογραφές και το «τριφύλλι» να αποκτήσει επισήμως το ΟΑΚΑ. Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών αποτελούσε το πάρκινγκ κι αυτός ήταν ο λόγος που η υπόθεση είχε «κολλήσει».

Υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ψήφισε και να δώσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης των χώρων του ΟΑΚΑ, κάτι που οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.