ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού

ΟΑΚΑ: Συνεδριάζει στις 2/5 για τη Σύμβαση Παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού εξωδικαστικής ρύθμισης - αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών - Σπύρος Λούης», γνωστοποιώντας παράλληλα ότι προγραμματίστηκε για τις 2 Μαΐου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με μοναδικό θέμα τη συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην «πράσινη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης - αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το "Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών - Σπύρος Λούης".

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451 € , που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου "Νίκος Γκάλης" σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.