Τοποθετούμε τα καρύδια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς προσθήκη λιπαρή ουσίας και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ανακατεύοντας τα συνεχώς, εώς ότου πάρουν χρώμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα καβουρδισμένα καρύδια, τη σαλάτα, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Για τη βινεγκρέτ:
Σε ένα μεγάλο βάζο με καπάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το φυτικό λάδι, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το βαλσάμικο ξύδι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και το πιπέρι.
Σφραγίζουμε το βάζο και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε τη σαλάτα σε 6 πιάτα, γαρνίρουμε με το θρυμματισμένο τυρί Gorgonzola (προαιρετικά), περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
Η πρόσφατη πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ ονομάστηκε Επιχείρηση Αληθινή ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα