ΕΛΛΑΔΑ

Η κοπέλα έχει ήδη εξεταστεί από ψυχολόγο

Ρέθυμνο: Καταγγελία για βιασμό - Μία σύλληψη, ερευνάται και η εμπλοκή γνωστού τράπερ

Στην υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα - Ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο λιμάνι στο Ηρακλείο, την ώρα που θ' αναχωρούσε με το πλοίο για Πειραιά.

Σοβαρές καταγγελίες για βιασμό νεαρής κοπέλας βαρύνουν γνωστό τράπερ μαζί με δύο ακόμη άτομα, ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ο τράπερ είχε μεταβεί για προγραμματισμένη συναυλία.

Την καταγγελία για βιασμό έκανε μία 19χρονη φοιτήτρια, που σπουδάζει στο Ρέθυμνο και την οποία εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Στη υπόθεση, που διερευνάται τις τελευταίες ώρες από τις Αρχές, εμπλέκονται συνολικά τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός και δύο ελληνικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε στο Ηράκλειο, και συνελήφθη στο λιμάνι την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη, για να μπει στο πλοίο.

Η καταγγελία της 19χρονης φοιτήτριας

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η νεαρή κοπέλα προσήλθε το πρωί, συνοδευόμενη από φίλους της, στην Ασφάλεια, όπου ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού από (τουλάχιστον) δύο άτομα την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν σε κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν έλθει στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους. Φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης.

Κατά την καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα άλλα δύο άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης.

Μετά από χρήση κάνναβης, η 19χρονη φέρεται να έχασε την δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις τουλάχιστον να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Ερευνάται το αν ενεπλάκη και ο τρίτος εκ των ανδρών.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί της Υ.Α. χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις και έχουν καταλήξει σε τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων αναζητούνται καθώς, όπως προαναφέρθηκε, το βράδυ της Δευτέρας ο ένας συνελήφθη, ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με το πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά,

Η κοπέλα έχει ήδη εξεταστεί από ψυχολόγο, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.