ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Βουλγαρία-BTA: Το Αεροδρόμιο της Σόφιας πιστοποιήθηκε στο Επίπεδο 1 του Προγράμματος Πιστοποίησης Εμπειρίας Πελάτη Αεροδρομίου

Το Αεροδρόμιο της Σόφιας πληροί τις προϋποθέσεις για το πρώτο από τα πέντε επίπεδα του Προγράμματος Πιστοποίησης Εμπειρίας Πελάτη Αεροδρομίου (ECEAP) του διεθνούς οργανισμού των αεροδρομίων Airports Council International (ACI), ανακοινώθηκε από το αεροδρόμιο.

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου επιπέδου του ECEAP, το Αεροδρόμιο της Σόφιας δημιούργησε πρόσφατα μια νέα επιχειρησιακή μονάδα, την Terminals, η οποία εποπτεύει την κατάσταση των υποδομών και των διαδικασιών και, αν είναι απαραίτητο, παρεμβαίνει επιχειρησιακά.

Το Αεροδρόμιο της Σόφιας, ανακοίνωσε το ECEAP, είναι διαρθρωμένο γύρω από ένα σύνολο διαχειριστικών πρακτικών σχεδιασμένων για να το μεταμορφώσουν μακροπρόθεσμα. Το αεροδρόμιο θα αξιολογηθεί βάσει κριτηρίων όπως η κατανόηση των αναγκών του επιβάτη, η στρατηγική, η μέτρηση των επιδόσεων, οι επιχειρησιακές βελτιώσεις, η συνεργασία με την αεροδρομιακή κοινότητα, ο σχεδιασμός και η καινοτομία των υπηρεσιών, καθώς και η αεροδρομιακή κουλτούρα.

«Κάθε μεταμόρφωση αεροδρομίου αρχίζει με την κατανόηση των προσδοκιών του επιβάτη και ο στόχος για ένα περιφερειακό αερόδρομιο 5 αστέρων απαιτεί μια επικεντρωμένη στρατηγική διαχείρισης βασισμένη στο διάλογο και στην ικανότητα εφαρμογής των καλύτερων αεροδρομιακών πρακτικών. Αυτό θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επιβατών μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου της Σόφιας Χεσούς Καμπαγέρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.