ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φαβορί για Νάπολι ο Κονσεϊσάο, πρόταση με ετήσιες αποδοχές 6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ΜΜΕ

Πρόταση με ετήσιες απολαβές έξι εκατομμύρια ευρώ έχει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τη Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ (Sky Sport), είδηση που αναπαράγουν και εκείνα της Πορτογαλίας (A Bola).
Όπως αναφέρεται ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο, πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχει έως το 2024 συμβόλαιο με τους «Δράκους», αλλά έχει ήδη μια πολύ ελκυστική πρόταση στα χέρια του για να διαδεχθεί τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας Νάπολι.

Έχοντας αγωνιστεί ως παίκτης στην Ιταλία με Λάτσιο και την Ίντερ ως παίκτης, είχε αναφερθεί ως υποψήφιος για τον πάγκο της Νάπολι και το Μάιο του 2021, πριν αναλάβει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Εμφανίζεται σαν φαβορί στη σχετική λίστα, μπροστά από τους Βιτσέντζο Ιταλιάνο (Φιορεντίνα) και Τιάγκο Μότα (Μπολόνια), αφού ο Λουίς Ενρίκε έχει ήδη αποκλειστεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις:
«Είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά θέλει να πάει στην Premier League, που είναι πιο ελκυστικό πρωτάθλημα από το δικό μας. Παρακολουθούμε μια ντουζίνα προπονητές για να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος για να συνεχίσει αυτόν τον κύκλο. Όποιος έρθει πρέπει να μας βοηθήσει να πολεμήσουμε στην Ευρώπη, εκεί θέλουμε να είμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.