ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε βίντεο

Ισπανία: Συντριβή ισπανικού μαχητικού F-18 στη Σαραγόσα

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια ο πιλότος.

Σοκάρουν οι εικόνες από τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους F-18 σήμερα το μεσημέρι στην Σαραγόσα της Ισπανίας.

Όπως φαίνεται στα τρομακτικά βίντεο από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το F-18 καταπέσει στο έδαφος, το αεροσκάφος κινείται ανεξέλεγκτα σχεδόν με κάθετη πορεία, ώσπου πέφτει σαν βάρος με αποτέλεσμα τη συντριβή του.

Οπως φαίνεται στα πλάνα, αμέσως μετά τη συντριβή στο έδαφος, το δικινητήριο F-18 της ισπανικής πολεμικής αεροπορίας τυλίγεται στις φλόγες.

Ο πιλότος πρόλαβε και χρησιμοποίησε το σύστημα αυτόματης εκτίναξης, πριν τη συντριβή του F-18. Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, ο χειριστής του μαχητικού αεροσκάφους μεταφέρθηκε για ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια.

Η συντιβή σημειώθηκε στις 12:10 (τοπική ώρα) εντός του στρατιωτικού συγκροτήματος, ενώ ο πιλότος εκτελούσε δοκιμή ελιγμών με το αεροσκάφος. Ξαφνικά ο πιλότος έχασε τον έλεγχο και ακολούθησε η κατακόρυφη πτώση του μαχητικού F-18.

Έγκαιρα ο πιλότος ενεργοποίησε τον μηχανισμό εκτίναξης, γλιτώνοντας τον θανατηφόρο τραυματισμό. Όμως η πρόσκρουση στο έδαφος είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό στα άκρα των ποδιών και τοων χεριών του καθώς και στον γοφό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.