ΕΛΛΑΔΑ

Δεν τραυματίστηκε ο εκπαιδευτικός

Μαρκόπουλο: Παιδικό παιχνίδι και όχι αεροβόλο το όπλο του μαθητή που πυροβόλησε τον καθηγητή

Ο μαθητής έκανε μια «χοντρή πλάκα», λέει ο πρόεδρος των γονέων και κηδεμόνων - Δεν τραυματίστηκε ο εκπαιδευτικός.

Ένα παιδικό παιχνίδι με πλαστικές σφαίρες ήταν τελικά το όπλο με το οποίο ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου-Ωρωπού πυροβόλησε τον καθηγητή του μέσα στο σχολικό συγκρότημα το πρωί της Παρασκευής, όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Ο κ. Δημήτρης Ελευθεράς, μιλώντας στο protothema.gr, κάνει λόγο για ένα κακόγουστο αστείο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο εκπαιδευτικός ενώ ξεκαθαρίζει πως ο 17χρονος δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον 36χρονο.

«Πρόκειται για ένα συμβάν όπου ένα παιδί του σχολείου μας έκανε μια χοντρή πλάκα σε έναν καθηγητή με ένα ψεύτικο όπλο. Παιδικό παιχνίδι ήταν, αυτά με τις πλαστικές σφαίρες και όχι αεροβόλο.

» Δεν ήταν επίθεση, μια χοντρή πλάκα έκανε το παιδί. Δεν είχε σκοπό να επιτεθεί στον καθηγητή», λέει ο κ. Ελευθεράς ενώ εξηγεί πως ο 36χρονος εκπαιδευτικός δεν τραυματίστηκε, ενώ ο μαθητής τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου.

«Ο καθηγητής απλά θορυβήθηκε και πήγε στη διευθύντρια να της πει τι συνέβη. Δεν επιθυμεί ούτε τη δίωξη του παιδιού και ούτε πήγε κανείς στο Αστυνομικό Τμήμα να καταθέσει.

Ο άνθρωπος είναι καλά, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και δεν θέλει να δώσει κάποια συνέχεια στο συμβάν.

Το παιδί τιμωρήθηκε με αποβολή, όπως προβλέπει η σχολική νομοθεσία», αναφέρει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.