Διαδικασία Βήμα 1
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Αφού μαραθούν, βάζουμε τα μπαχαρικά και αφήνουμε να κρυώσουν. Στην συνέχεια πολτοποιούμε σε μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια παχύρρευστη σάλτσα.
Βήμα 2
Τοποθετούμε σε γάστρα τους μαύρους γίγαντες, προσθέτουμε την σάλτσα και ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε για 10 λεπτά σε σβησμένο φούρνο. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται το COSMOTE Insurance, η προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα