ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνέντευξή του

Μητσοτάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία, δεν θα καβαλήσω το καλάμι»

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά από τα κομματικά στελέχη να είναι σε εγρήγορση ενόψει των εκλογών και αποκλείει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ή «τα κομματίδια στα δεξιά της ΝΔ».

Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος, είναι το μήνυμα που στέλνει σε συνέντευξή του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τονίζει ότι «δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι».

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» αναφέρει για την κυβέρνηση που προτίθεται να σχηματίσει ότι θα αντλήσει από τα νέα πρόσωπα που εξελέγησαν στις εκλογές.

Επιπλέον αποκλείει κατηγορηματικά την πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και, όπως λέει, «κόμματα και κομματίδια» στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τα στελέχη εκλογική εγρήγορση και τονίζει ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

Τέλος, για τις τουρκικές εκλογές, ανέφερε ότι «υπάρχει φαβορί», αλλά και ότι δεν αισθάνεται καθόλου σίγουρος «ότι όποιος κι αν εκλεγεί θα υπάρξει κάποια δραστική στροφή στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.