ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ΕΡΤ

Ν. Σοφιανός: Με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ θα τα βρει σκούρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ θα τα βρει σκούρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στη Βουλή και στους δρόμους, ο κόσμος που προβληματίζεται με το 40% της ΝΔ μπορεί να στριμώξει την κυβέρνηση με το ΚΚΕ που είναι δύναμη συνέπειας και μαχητικότητας», υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1.

Τόνισε ότι «η στάση του ΚΚΕ επικροτήθηκε από ένα σημαντικό κομμάτι αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων και όσοι σκέφτονταν να το ψηφίσουν και δεν το έκαναν, τώρα είναι η ώρα να γίνει το βήμα όχι μόνο από τον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ με βαριά καρδιά, αλλά και από κόσμο της ΝΔ που αντιλαμβάνεται το τι έρχεται και από τους 800.000 ανθρώπους οι οποίοι ψήφισαν "κανέναν από τους δύο" και βρέθηκαν εκτός Βουλής».

Είπε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να είναι σοβαρή αντιπολίτευση υπέρ του λαού» και υπενθύμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70% και ο ΣΥΡΙΖΑ τους μισούς νόμους της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να φαντάζει το μικρότερο κακό». Ο Ν. Σοφιανός σημείωσε ότι «μπορούμε με πιο ισχυρό ΚΚΕ να διεμβολίσουμε τον αρνητικό συσχετισμό που αποτυπώθηκε στις εκλογές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.