ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' ανέθεσε έργο ζωγραφικής ως δώρο στην οικογένεια του πρωθυπουργού Ντουμπάι

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου παρήγγειλε πίνακα ζωγραφικής ως δώρο στον Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μάκτουμ, πρωθυπουργό του Ντουμπάι και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στην οικογένειά του.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης Sacha Jafri, ο οποίος ζει στο Ντουμπάι, άρχισε να δημιουργεί το έργο με τίτλο «King Charles III Coronation» (Η Στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ') τον Μάιο, κατά τη διάρκεια των επίσημων εορτασμών στέψης στη βρετανική πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου παρευρέθηκε ο σεϊχης, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μάκτουμ, υπεύθυνος επίσης για την εφαρμογή στρατηγικών σχεδίων επικοινωνίας της κυβέρνησης του Ντουμπάι.

Το έργο θα παρουσιαστεί στην οικογένεια Αλ Μάκτουμ τον Ιούνιο.

Ζωγραφισμένο σε καμβά διαστάσεων 3 x 3 μέτρα, το έργο τιμά την άνοδο του βασιλιά Καρόλου στον θρόνο, μέσα από την αίσθηση του καθήκοντος και το όραμά του για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο καλλιτέχνης προσθέτει επίσης μια προσωπική πινελιά, αντανακλώντας την αφοσίωση του μονάρχη στην προστασία του περιβάλλοντος, τη θρησκεία και στην αποστολή του ως «υπερασπιστής όλων των θρησκειών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.