ΕΛΛΑΔΑ

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Πάτρα: Φοροφυγάς διακινούσε παράτυπους μετανάστες

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Κομοτηνή για να απολογηθεί στον ανακριτή Ροδόπης που είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Τελεσίδικη καταδίκη για φοροδιαφυγή, αλλά και δυο διωκτικά έγγραφα με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός άνδρα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Κομοτηνή για να απολογηθεί στον ανακριτή Ροδόπης που είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και διάταξη για τη σύλληψή του και, στη συνέχεια, να οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών στην οποία είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

Συλλήψεις με καταδίκες και εντάλματα

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο φυγόποινος οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Στη Λακωνία κρυβόταν ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Λασιθίου, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 35χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, όπου συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου διέταξε να μεταχθεί στον Άγιο Νικόλαο για να απολογηθεί.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ιταλίας για διακίνηση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 35χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που δρομολογεί την έκδοσή του στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.