ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Με το πρόσχημα της ασφάλειας, η ΔΕΗ δεν επιτρέπει την είσοδο υποψηφίων βουλευτών στα κεντρικά γραφεία

«Μετά τον εκφοβισμό των εργαζομένων από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας ”Nos Insurance”, παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να ψηφίσουν τη ”σωστή κυβέρνηση”, ο κ. Στάσης και η διορισμένη από τη ΝΔ διοίκηση της ΔΕΗ συνέχισαν τον κατήφορο των αντιδημοκρατικών πρακτικών, που μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως καταγγέλλει, «με το πρόσχημα της ασφάλειας, η ΔΕΗ δεν επιτρέπει την είσοδο υποψηφίων βουλευτών στα κεντρικά γραφεία, απαγορεύοντας ουσιαστικά την επικοινωνία τους με τους εργαζόμενους και παραβιάζοντας συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, κάτι που δεν έχει συμβεί από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα».

«Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι οι καθεστωτικές αυτές πρακτικές δεν θα περάσουν», τονίζει και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες θα υπερασπιστεί τα κατοχυρωμένα με αγώνες δημοκρατικά δικαιώματα και στις 21 Μαΐου με την ψήφο του ελληνικού λαού θα επαναφέρει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη παντού».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.