ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Superleague

Στις 18/8 η έναρξη της νέας σεζόν

Στις 18 Αυγούστου 2023 θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, σύμφωνα με το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-24, που εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα (26/5) από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, το οποίο συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης. Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων μετά τη 16η αγωνιστική (20-21 Δεκεμβρίου) και θα επανεκκινήσει στις 3-4 Ιανουαρίου 2024, ενώ η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου. Μία εβδομάδα αργότερα (10/3/24) θα αρχίσουν τα play off και τα play out, με την ολοκλήρωση της περιόδου να προγραμματίζεται για τις 12 Μαΐου.

Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τη σύσταση επιτροπής, που θα εξετάσει το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας. Στην εν λόγω επιτροπή θα μετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Επίσης, ομόφωνα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ, με στόχο τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League υπέρ της ομοσπονδίας, για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Τέλος, επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι βαθμολογικοί πίνακες των πρωταθλημάτων υποδομών Super League K19 και Κ15.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.